Zieldingen #8: Taylie Hu | De ayurvedische wetenschap van het leven

Deze jonge dame wist al heel vroeg wat ze wilde en heeft een ongekende drive. Ze legt glashelder uit wat Ayurveda is, hoe het werkt en hoe jij na deze aflevering meteen zelf jouw voordeel kan doen met praktische tips en tricks.

Taylie ronde haar Master Neuropsychologie af en kwam er via tegenslagen achter dat ze niet op het goede spoor zat in haar leven. Ze kwam in aanraking met verschillende spirituele wijsheden uit het oosten waaronder Ayurveda. Deze antieke natuurlijke geneeskunde uit India pakte haar en liet haar nooit meer los.

Vandaag de dag is Taylie student bij het European Institute on Scientific Research on Ayurveda. Daarnaast begeleid ze mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, levensstijl en voeding. Binnenkort opent ze haar eigen praktijk in Utrecht waar iedereen voor Ayurvedische sessies terecht kan. Ze combineert haar kennis en ervaring als Neuropsycholoog met haar passie voor de Ayurvedische geneeskunde.

Maak je klaar om je hart, lichaam, hoofd en ziel te verrijken met duizenden jaren oude kennis die vandaag nog jouw gezondheid kan verfijnen!
Deel deze episode met vrienden, familie en jou tribe en/of partner zodat iedereen zijn voordeel hiermee kan doen!!

Spotify

Youtube

Links

Check de website van Conscious Mudi

Volg Taylie op Instagram