Zieldingen #26: Peter klaren & Raymundo Hooten | Innovatie voor human empowerment

Peter klaren & Raymundo Hooten zijn uitvinders en ondernemers met een passie voor innovatie.

Ze ontwikkelen producten waar ieder individu zichzelf mee kan empoweren, hun gezondheid kan boosten en vibratie optimaliseren. Daarnaast hebben ze een missie om de mensheid te voorzien van betaalbare gedecentraliseerde energievoorzieningen.

Deze mannen creƫren hoogwaardige apparatuur dat het welbevinden van de mens versterkt. Ze combineren duizenden jaren oude kennis met hedendaagse technologie.

Zo gebruiken ze onder andere de kracht van Phi, ook wel de Gulde sneden genoemd.

Ze werken hierin samen met de wiskundige principes van de natuur die een perfecte maatstaf biedt van schoonheid, gezondheid en welbevinden.

Deze perfectie weerspiegelt zich in de producten waar deze mannen met hart en ziel aan werken. Het zijn technisch geavanceerde producten die stuk voor stuk een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan een gezonder en fijner leven.

Soms ontmoet je mensen die je direct raken en zaadjes van inspiratie en verandering in je bewustzijn plaatsen. Deze twee gasten zijn van dit kaliber. Onder de radar werken ze aan revolutionaire technologieƫn waar de mensheid haar vruchten van zal gaan plukken in de toekomst.

Luister zelf en doe er je voordeel mee!

Spotify

Youtube

Links

Check de website van Mobisun
Check de website van Pyrolyze
Check de website van Phipower