Zieldingen #25: Pauline Broers | Into Human Design

Pauline Broers is de founder van Divine Design. Via Human Design begeleid ze mensen terug naar zichzelf en terug naar vrijheid.

Als doorgewinterde online onderneemster, voormalig professioneel hoop-dancer en student internationale politiek heeft ze het leven op meerdere manieren doorleeft.

Haar periode als professioneel hoop-dancer wonend op Ibiza, vervolgd met reizen door Mexico maakte verborgen talenten in haar wakker. Pauline ontdekte hoe ze contact kan maken met de etherische wereld van informatie en het collectief bewustzijn. Vanuit haar diepe onderzoek naar de betekenis van vrijheid, talent voor het instappen op etherische informatie en human design ontstond ‘Devine Design’. Het voertuig waarmee ze mensen begeleid  om zichzelf beter te begrijpen.

In deze episode leer je wat het inhoud om een Generator, Manifesting Generator, Manifester, Projector of Reflector te zijn. We duiken deze types in en Pauline verteld over alle ins en out. Daarbij delen wij ook wat onze types zijn en leer je Allan, Ruud en Vincent ook weer iets beter kennen.

Enjoy deze geestverruimende informatie!

Spotify

Youtube

Links

Check de website van de Projector Revolutie

Volg Pauline op Instagram