Zieldingen #22: Eline Bouma | Adembenemend Leven

Welkom bij deze nieuwe aflevering! Dit keer in de studio; Eline Bouma! Breathwork instructrice, psilocybine-sessie begeleidster en vrouwen coach.

Eline brengt je terug in connectie met je adem, van adem naar lichaam en gevoel. In haar ademwerk sessies ga je uit je hoofd en daal je via je longen dieper af in je lijf. Het geeft je systeem niet alleen meer zuurstof, maar helpt ook in andere staten terecht te kunnen komen. Eline werkt intuïtief en combineert ademwerk sessies zo nu en dan met microdoses psilocybine en/of truffels. Op deze manier worden deelnemers geopend en meegenomen in de wereld van gevoelens die voor velen moeilijk toegankelijk is.

Eline deelt in deze aflevering haar ervaringen en expertise als breathwork coach. Ze verteld over de achterliggende wetenschap die hieraan ten grondslag ligt en over de voordelen die het met zich meebrengt. We bespreken verder de vrouwen sessies die ze begeleid, polariteit tussen mannen en vrouwen, we doen een oefening voor alle luisteraars en nog veel meer!

Check deze aflevering vol gouden informatie waar je direct je voordeel mee kan doen. Wij oefenen wat wij hier geleerd hebben nog steeds!

Deel de aflevering met je vrienden, familie en de rest van je tribe!

Spotify

Youtube

Links

Check Eline’s evenementen hier

Volg Eline op Instagram