Zieldingen #20: Daniël de Bruin | Filosofie door beweging

Deze man is gefascineerd door ontwikkeling en groei. Met twee decennia ervaring in o.a. Karate, Braziliaan Jiu Jutsu, Grappling, Boxen en MMA is hij een echte bewegingskunstenaar. Opgeleid als docent Lichamelijke Opvoeding en filosofie met ervaring in NLP, transactionele analyse en systemisch werk deelt Daniël een ton aan ervaring in deze Zieldingen aflevering.

Tijdens het lesgeven in diverse onderwijsvormen besefte hij dat het de mens is waar hij echt interesse in heeft. Waarom gedragen wij ons zoals wij ons gedragen? Wat is de rol van bewegen, aanraking en spel in ons leven? Hoe werkt dit door in opvoeding, onderwijs en de werkvloer?

Dit is waar Daniël zijn quest over gaat en in deze aflevering duiken we in deze fascinerende onderwerpen. Zijn missie is om mensen te leiden en te inspireren om gepassioneerd te zijn over leren, groei en alle keuzes die ze maken.

Daniël deed een bachelor en master filosofie en specialiseerde zich in onderwijsfilosofie.

Als docent vechtsport, filosofie en coaching op de Hogeschool van Amsterdam heeft hij van z’n passie z’n werk gemaakt. Hij weet de kunst van het onderwijzen naar een nieuw niveau te tillen. Vol enthousiasme deelt hij in deze aflevering hoe dit proces voor hem is geweest en nog steeds is.

Verder is Daniël trotse vader, mental coach en eigenaar van een bedrijf dat mensen helpt weer te kunnen spelen.

Kortom; deze man deelt een pot vol gouden ervaringen en lessen die je niet wilt missen!!

Spotify

Youtube

Links

Check de website van Autoletisch

Volg Daniel op Instagram