Zieldingen #16: Talita Kalloe | Ondernemen vanuit purpose

Talita is schrijfster, content specialist en trainster voor ondernemers die meer diepgang en sustainability in hun bedrijf zoeken maar niet weten hoe.
Als nieuwsgierig persoon is ze altijd op zoek naar de waarheid, het echte verhaal wat vaak niet wordt verteld. Wat schuilt er in de onzichtbare dimensies van een winkel, merk of onderneming? Hoe is de energie van een onderneming? Welk aspect van iemands ziel wordt gereflecteerd in het verhaal dat ze vertellen met het merk of de winkel?

In deze episode vertelt Talita hoe ze deze vragen intuïtief kan beantwoorden voor iedere unieke onderneming. Achter elk verhaal schitterend een ziel aldus Talita, maar de ondernemer zelf ziet dit vaak niet. Met Soul Stores helpt ze ondernemers dit unieke diepere aspect op een eerlijke, zuivere en transparante manier naar voren te brengen. Dit creëert een duurzame kettingreactie van authentieke purpose gedreven merken- verhalen- producten- winkels- klanten en uiteindelijk wereld.

Verder onthult ze de schaduwkant van de fashion industrie, vertelt ze over haar sjamanistische training en de weg naar zelfheling.

Deze aflevering zit vol inspiratie, verrassingen en praktische tips voor jouw dagelijkse leven. Doe er je voordeel mee en share the LOVE door deze episode te delen!!

Spotify

Youtube

Links

Check de website van Soul Stores
Volg Soul Stores op Instagram
Volg Talita op Instagram