Zieldingen #15: Shinta Lempers | Cannabis voor heling

Shinta’s journey ontvouwde zich in verschillende stukken van haar leven die later als een puzzel in elkaar klikte. Ze deed een Master studie strafrecht, is doorgewinterd muziekredacteur en schrijft over spiritualiteit, zelfheling en innerlijke groei. Naast alle mooie mijlpalen kampte ze met persoonlijke struggles en zag vanaf jonge leeftijd hoeveel problemen voortkomen uit mentale gezondheidsklachten.

Naast haar passie voor muziek, schrijven en spiritualiteit werd ze altijd al van binnenuit geroepen om zich te verdiepen in verschillende tradities van antieke en hedendaags gebruike van kruiden. Welke planten zijn bevorderlijk voor welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied? Was een vraag waar ze altijd mee rondliep. Deze vraag, haar levenslessen en reizen over de wereld brachten haar bij een hele speciale plant: Cannabis!

Shinta zette een Heal Mary op, een CBD merk met een missie om cannabis te normaliseren. Ze wil de oeroude helende krachten van deze plant terug te brengen naar de mensen! Cannabis hielp haar van haar chronische hoofdpijn af en ze ontdekte een enorme rits voordelen van deze mystieke ondergewaardeerde en veel gedemoniseerde plant.

In deze episode onthult Shinta de spirituele gifts van moeder aarde die deze plant werkelijk is.

Luister zelf om erachter te komen wat cannabis voor jou kan betekenen. Geniet van verrassende praktische tips, wijsheden, geschiedenis en waardevolle informatie die wij nooit eerder hebben gehoord over CBD, Wiet en nog veel meer!! Check healmary.nl voor meer info en contact met Shinta!

Veel plezier met deze voeding voor je ziel, doe er je voordeel mee!

Deel de liefde door deze episode door te sturen naar je friends, family & tribe!

Spotify

Youtube

Links

Check de website van Heal Mary

Volg Shinta op Instagram