Zieldingen #13: John Troost | De Gelukstrainer

Maak je borst nat voor deze controversiƫle aflevering. John Werd jaren geleden compleet geridiculiseerd in de media.

Hij claimt o.a. Ajax in 2018 te hebben geholpen met de onmogelijke zeges op Juventus (2-1) en Real Madrid (4-1) door de spelers en teams energetisch te versterken. John werd bij het TV-programma Voetbal inside meerdere malen besproken en afgeschilderd als dorpsgek. Maar is John echt zo gek als de media hem neerzet? Luister deze aflevering en oordeel zelf. Is John de Messias of dorpsgek?

John troost is geluks en lifestyle coach. Naast het begeleiden van topsporters leert hij mensen om hun vibraties te verhogen. Volgens John zijn genezing, geluk en ontwikkelen van spirituele kwaliteiten effecten van het verhogen van je energetische trilling. Maar hoe doe je dat? Wat zijn trillingen en waarom is het juist nu zo belangrijk om je vibes hoog te houden?

John heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en toepassing van energetisch werk. Hij heeft een training ontwikkeld waarmee iedereen kan leren een hoger energieniveau op te wekken. Hiermee helpt hij mensen terug in contact te komen met hun innerlijke kracht.

In deze episode deelt John niet alleen hoe zijn methode topsporters heeft geholpen uit te blinken. Hij verteld ook waar zijn methode vandaan komt, hoe het hemzelf heeft geholpen in verschrikkelijk zware tijden en hoe het de wereld nu kan helpen.

Luister, voel, geniet en doe je voordeel met de praktische tips die de spirituele leider van Unity of Love hier aanbied.

Spotify

Youtube

Links

Check de Unity of Love website

Volg John Troost op Instagram