Zieldingen #23: Tim Elfring | Phood, de nieuwe voedsel standaard

Mariette Ruggenberg heeft veel prachtige, krachtige en dappere dingen gedaan.

Ze is een echte bruggenbouwer en wist van jongs af aan dat ze niet in het westerse systeem paste.

Gedreven, dapper en eigenwijs pakte ze de verantwoordelijkheid over haar leven en ging als een bezielde aan het werk om een nieuw educatie systeem te bouwen.

Op haar 9e levensjaar ontdekte ze bepaalde spirituele gaven en wist deze samen te brengen met haar talenten.

Zo kanaliseert ze haar passie, inzicht en spirituele kracht in dienst van de mensheid en volgde van de weg van haar natuur en ziel zonder twijfels.

Vandaag de dag is ze relatie en business coach. In haar centrum de Upstarter leid ze coaches en healers op.

Ze helpt mensen om hun onderneming in lijn te krijgen met hun passie en ziels-missie. Ze heeft een erg succesvolle podcast ‘make love work’ met bijbehorende community van mensen die liefde laten werken en innerlijk werken zodat liefde kan blijven stromen. Ze schreef het boek ‘liefde als medicijn’ en heeft een orakel kaart deck gemaakt waarmee ze mensen kan gidsen op het pad des levens.

Verder is Mariette oprichter van het ‘make love work’ festival en is een voorbeeld van iemand met een bloeiend, interessant en inspirerend leven op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Kortom een fantastische gast!

In deze aflevering kom je erachter waar een mens toe in staat is als hij/zij vanaf jonge leeftijd 100% in lijn is met haar ziels-missie en niet luistert naar angst.

Deze mag je absoluut niet missen!!

Veel luisterplezier bij deze must listen.

Spotify

Youtube

Links

Check de website van Phood
Volg Phood Community Farm
Volg Tim op Instagram